En duglig eftermiddag

                                                                                         Hejsan!
Nu har vi haft de föredraget med prästen, han hette Fredrik och jag fick veta innan av en kompis att han är ihop med Annika vår syo här på skolan xD de trodde ja aldrig.. menmen man kan inte ha rätt alltid. Han va rätt cool om man säger så för och vara präst... han svor ibland till och med, de trodde ja aldrig att han skulle göra.. menmen som sagt man blir överaskad hela tide. Han va mycket intresant att lyssna på oxå, han gjorde det intresant igenom att förmedla det på ett bra sätt när han snackade..
 Nu sitter ja på min siosta lektion för idag och det är info/layout.. vi håller på med att skriva i blogg som ja gör just nu och gör engna hemsidor,  det är rätt kul men ändå rätt tråkigt.. vi ska ha denna lektionen i 1 ½ timme, ja hoppas vi kommer få en paus i mellan, för lixom sitta här så länge är lite väl lång tid. xD eller så e de bara ja som är så klen och har dåligt tålamod xD(A)
Efetr vi har slutat idag så ska ja gå till Malmborgs vid dtationen i lund och köpa mej en agenda till skolan så ja kan skriva upp alla min läxor och lite annat viktiig info som ja har i skallen xD (inte för de e så mkt men endå xD)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0